Om oss

Vil du vite mer om bedriften?

Trehjerte AS

Selskapet ble stiftet som Marius Holje Laft og Restaurering i 2012 og har blitt Trehjerte AS siden 2020. Bedriften er kvalitetsbevisst, profesjonell og fokuserer på redelighet og kvalitet. Vi er en god gjeng på femten sjeler som får jobbe med bygningsvern.

Vi har spesialkompetanse i tradisjonelt handverk innen muring, tømring, snekring, lafting, treskjæring og mer. Bedriften har tidligere arbeidet med flere fredete og historiske bygg, og arbeider fortsatt med flere. Vi har snekkerverksted der vi blant annet kan restaurere vinduer. Vi kan også påta oss arbeidet ved å bygge nytt i tradisjonelle konstruksjoner. 

Vi har godt samarbeid med blikkenslager som er dyktig med gode gamle håndverksteknikker i jobb med zink og kobber,m.m. Nyproduksjon og levering/montering av takrennesystem eller restaurering av gamle kirkespir. Vi smir kopier av f.eks. vindushengsler/hjørnebeslag ved behov. 

Vi har faglærte tømrere og byggmester som har god kontroll på å forholde seg til møtet mellom nytt og gammelt. Ofte er det snakk om bruksendringer/ tilpasninger der huset skal møte dagens krav til funksjon om komfort, men samtidig ivareta de historiske/tradisjonelle kvaliteter og egenskaper/ særtrekk. Dette er et veldig spennende område som vi etterhvert har fått noen gode erfaringer med.

Restaurering av vinduer, dører og andre bygningsdeler. 
Vi har et godt snekkerverksted.

Uansett hva du ønsker deg kan vi hjelpe deg på best mulig måte! Vi tilpasser oss etter kunden sitt fokus og behov. Slik at vi kan levere et produkt av toppkvalitet med tanke på kunden. Gjerne ta kontakt med oss om du lurer på noe!

Et bygg der tak skal legges

Prosjekter

Vi har restaurert og jobbet på en rekke fredete bygg ,og andre vernegrader. Alt fra små enkle uthus ,til total restaurering av gamle våningshus. Laftestokker,mur eller tårn og spir på kirker. Historiske bygg og allminnelige hytter eller uthus. Seterhus og låver.

I mange år nå har det vært fokus på bygningsvern. Men vi leverer gjerne også nye hus eller hytter i tradisjonelle konstruksjoner/ byggemåter.

Vi tror nøkkelen til sunne, varige og vakre bygg ligger i historien bak oss. Det «grønneste» huset er ofte det som allerede står der. Også det mest økonomisk forsvarlige prosjektet, kan ofte være å restaurere fremfor å rive og gjenbygge.

Å gjenbruke og restaurere gamle fine hus er fremtidsrettet og burde premieres!

Vi tar gjerne en hyggelig samtale!

Har du noen spørsmål?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle