Tjenester

Lurer du på hva vi kan hjelpe deg med?

Våre tjenester

Lafting / Tømring

Ønsker du hjelp med lafting? Vi utfører alt du måtte trenge! Våre arbeidere tar hensyn til kunden og gjennomfører oppdraget best mulig for å få et resultat med kvalitet.

Lafting av nye bygg og restaurering av gamle. Vi har god erfaring med de fleste av aktuelle teknikker fra 1600-tallet og til våre dager.

Bindingsverk og kombinasjonen laft/bindingsverk.

Restaurering

Har du behov for restaurering? Vi hjelper deg gjerne med alt du ønsker gjennomført. Bedriften tar hensyn til hver enkelte kunde og hvilke ønsker de har. Vi har egne fagfolk som er spesialister i sine fag. Restaurering av eldre hus og bygningsdeler, primært.

Muring

Trenger du hjelp innenfor muring? Vi står klare til å hjelpe til på best mulig måte! Uansett hva du måtte ønske kan vi hjelpe deg med å gjennomføre det.

Det er muring, tørrmur i gråstein, gråsteinsmur med leire/kalkmørtel, teglsteinsmuring av alt fra fundament/grunnmur, grua/peis,pipe, pussing med leire/kalk, rapping, pipe over tak,etc. 

Snekkerverksted

Vi påtar oss oppdrag som for eksempel restaurering av vinduer og møbler, treskjæring og alt innenfor tradisjonell verktøyproduksjon. 

Produksjon av f.eks rot/topp kledning eller gulv, i flere former og fremgangsmåter.  Handhøvling på skottbenk eller delvis maskinell tilvirking av bord.

Vi tar gjerne en hyggelig samtale!

Har du noen spørsmål?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle